Hoogtemetingen


De metingen worden vanuit NAP (Normaal Amsterdams Peil) vastgelegd. De meting wordt uitgevoerd met een precisie waterpasinstrument. Tijdens de meting wordt een controle uitgevoerd ten opzichte van het NAP, dat wil zeggen er is een doorgaande waterpassing toegepast, hierdoor wordt de sluitmeting vastgelegd. In verband met de vaak lange afstanden tussen object en NAP worden deze inspecties altijd uitgevoerd door 2 personen. Om de gegevens te documenteren alsmede ten behoeve van latere deformatie inspecties dienen in het gevelwerk -in overleg- hoogtebouten aangebracht te worden.

Een NAP meting is voor iedere situatie weer anders en specifiek. Er zijn meerdere mogelijkheden qua opname en zekerheid. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en maken graag voor u een bij de situatie passende aanbieding!

Scheurmeters
Tijdens de vooropname zal de inspecteur de noodzaak bepalen of scheurmeters op risico plaatsen aangebracht dienen te worden, zodat veranderingen direct zichtbaar zijn. Deze scheurmeters worden in overleg gemonteerd, de kosten worden extra in rekening gebracht.

Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat Midland expertise voor u kan betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een concurrerende offerte aan