Bouwkundige opnames


Vooropname
Een bouwkundige vooropname heeft tot doel de staat van een object of onderdeel daarvan vast te leggen vóór dat er in de nabijheid werkzaamheden plaatsvinden. MIDLAND inspecteert de bouwkundige staat en toestand van een object, waarbij alle schade, scheuren en zettingen zowel exterieur als interieur nauwkeurig worden geïnventariseerd en beschreven, uiteraard voorzien van foto's.

Na-opname
Bij een na-opname wordt een door Midland expertise eerder opgenomen object opnieuw geïnventariseerd wanneer de werkzaamheden zijn afgerond. Het eerder opgestelde vooropname rapport wordt volledig gecontroleerd op eventuele afwijkingen Rapport Als opdrachtgever ontvangt u een compleet rapport dat desgewenst door ons ook bij de notaris wordt gedeponeerd. Ook kan de rapportage bij een aantal officiële instanties van een datum en stempel worden voorzien, zodat kan worden aangetoond dat de foto’s en de tekst dateren van voor start van de bouwactiviteiten

Opnames
De opnames van Midland Bouwkundig Expertisebureau worden uitgevoerd conform de Richtlijnen Bouwkundige Opname van het NIVRE . en de BRL 5024: Beoordelingsrichtlijn voor het uitvoeren van bouwkundige vooropname.

Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat Midland expertise voor u kan betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een concurrerende offerte aan